Recenzja RW w Super Expressie!

2011.08.24

Zespół "Rzeczy Wspólnych"

Wtorkowe wydanie Super Expressu przynosi nam publicystyczny dodatek „To Robić!”, a w nim recenzję najnowszego numeru naszego pisma. Autorzy chwalą Rzeczy Wspólne nie tylko za trafną diagnozę stanu naszego kraju, ale także za błyskotliwą analizę polskiego systemu finansowego i patologie jakie go toczą.

„Opis rzeczywistości autorstwa Rafała Matyi, Bartłomieja Radziejewskiego czy innych autorów nie jest budujący” – zauważa Super Express, ale również zwraca uwagę na fakt, że RW „nie tylko opisują złą kondycję, ale i szukają rozwiązań.”

Dodatkowo cieszy nas fakt, że recenzja ta ukazała się obok tekstu Przemysława Wiplera, prezesa Fundacji Republikańskiej. Zachęcamy państwa do zapoznania się z najnowszym wydaniem „To Robić!”