Polityka prywatności Fundacji Republikańskiej

1. Przesyłając wiadomość za pośrednictwem formularza kontaktowego albo w dowolnej innej formie wyraża Pani/Pan zgodę na przetwarzane danych osobowych. Będą one przechowywane do czasu wycofania zgody z tym, że wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

2. Do wycofania zgody wystarczy przesłanie wiadomości na adres e-mail: biuro@fundacjarepublikanska.org

3. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Republikańska z siedzibą w Warszawie (adres: 00 – 042 Warszawa, ul. Nowy Świat 41, e-mail: biuro@fundacjarepublikanska.org).

4. Dane osobowe będą wykorzystywane w celu informowania o działaniach fundacji oraz w celu zarządzania relacjami.

5. Dane będą przetwarzane do końca działalności fundacji lub do czasu wyrażenia przez Panią/Pana sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania tych danych.

6. Ma Pani/Pan również prawo w każdym czasie dowiedzieć się, jakie Pani/Pana dane osobowe posiadamy, a także zwrócić się o sprostowanie tych danych, bądź ich usunięcie.

7. W przypadku stwierdzenia nieprawidłowości przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (giodo.gov.pl).