Zmiany w zarządzie Fundacji Republikańskiej

2017.12.06

Decyzją Rady Fundacji do Zarządu naszej organizacji został powołany Radosław Żydok, dotychczasowy dyrektor operacyjny. Do tej pory odpowiedzialny był on za merytoryczny nadzór nad projektami Fundacji Republikańskiej. Radosław Żydok pracuje w naszej organizacji od kwietnia 2016 roku i był autorem lub współautorem szeregu analiz i raportów.

Jednocześnie Rada Fundacji przyjęła rezygnację z dotychczas pełnionych funkcji w Zarządzie od pani prof. Anny Młynarskiej-Sobaczewskiej oraz pana Stanisława Knaflewskiego. Oboje pozostają naszymi bliskimi współpracownikami: pani prof. A. Młynarska-Sobaczewska jako ekspert, a pan S. Knaflewski jako członek Rady Fundacji. Serdecznie dziękujemy im za czas i pracę włożone w działalność Fundacji Republikańskiej. Życzymy powodzenia we wszystkich przyszłych przedsięwzięciach!