Pod Spodem: Psychologiczne kulisy władzy + socjotechnika w praktyce. Prelekcja Artura Pawłowskiego

2017.05.16

Czy zastanawiałeś się kiedyś co siedzi w głowie Prezesa lub Przewodniczącego? O czym i w jaki sposób myślą, co ich motywuje i czego się obawiają? W jaki sposób wpływają na ludzi, jak się komunikują ze swoim otoczeniem i szeroką publiką? Odpowiedzi na te i inne pytania udzieli nam nasz gość, specjalista psychologii władzy, wykładowca akademicki i praktyk-biznesmen, Artur Pawłowski.

Prelekcja odbędzie się we wtorek, 23 maja o godzinie 18:00 w siedzibie Fundacji Republikańskiej przy ul. Nowy Świat 41 w Warszawie. Wykład potrwa około 90 minut, a następnie publiczność będzie mogła zadawać pytania.

Dołącz do wydarzenia na Facebooku!

Artur Pawłowski – doświadczony menedżer, praktyk zarządzania, konsultant i wykładowca. Pełnił szereg funkcji w biznesie, od dyrektora nadzoru właścicielskiego, przez członka zarządu, dyrektora zarządzającego, dyrektora personalnego aż po prezesa zarządu w wielu firmach polskich i zagranicznych (m.in. Ruch SA, Krośnieńskie Huty Szkła, MS Stolica, Rema 1000, Pol-Aqua SA, PLL Lot, Capgemini Polska, WKRA SA, PGE SA i mniejsze lokalne).

Przez cały okres niezależnie od w/w funkcji prowadzi zajęcia dydaktyczne ze studentami, a także jako trener/wykładowca w różnych firmach szkoleniowych. Jest autorem podręcznika/skryptu z zakresu HR, artykułów prasowych, wielu projektów konsultingowych i doradczych prowadzonych na zlecenie zewnętrznych firm HR. Był członkiem wielu rad nadzorczych, szefem zespołu doradców Ministra Edukacji, doradcą Wicemarszałka Senatu RP, doradcą w NFI. Założył trzy szkoły zarządzania. Największa z nich, w Kielcach, liczy dzisiaj 3 tysiące studentów.

Dołącz do wydarzenia na Facebooku!