Bilety na XI Kongres Republikański

2017.10.12

Podobnie jak pół roku temu tak i tym razem organizujemy zbiórkę pieniędzy na organizację kongresu. Ponieważ jest to duże przedsięwzięcie logistyczne (wynajęcie sali, organizacja cateringu, druk materiałów itd.), potrzebujemy około 30.000 złotych. Każdy z uczestników musi zakupić bilet-cegiełkę.

Pierwsze 10 osób może zakupić wejściówkę w promocyjnej cenie 30zł. Normalna cena za zwykły bilet to 40zł. W obu przypadkach uczestnik będzie miał zapewniony również ciepły posiłek.

Dla hojniejszych wspierających przygotowaliśmy dodatkowe nagrody. Szczegóły znajdą Państwo na stronie projektu: https://odpalprojekt.pl/projekty/pokaz/1747,xi-kongres-republikanski

Serdecznie prosimy o hojne wpłaty i zapraszanie znajomych. W grupie zawsze raźniej! ????