Debata o prawie autorskim z naszym udziałem na konferencji „Szósty kontynent” w WSKSiM

2018.04.16

Zapraszamy serdecznie na konferencję „Szósty kontynent”, która odbędzie się 17 kwietnia 2018 roku w Wyższej Szkoke Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu. Organizatorem III Sympozjum Nowych Mediów jest Koło Naukowe Nowych Mediów WSKSiM.

Od rana na uczelni trwać będą debaty tematyczne związane z mediami, prawami autorskimi, nowymi technologiami i komunikacją elektroniczną. O 10:15 rozpocznie się dyskusja „Nowoczesne prawo autorskie – czyli jakie?”, w której udział weźmie Członek Zarządu Fundacji Republikańskiej, Radosław Żydok, a także:
– Ryszard Czarnecki – europoseł PiS
– Paweł Lewandowski – wiceminister kultury
– Michał Kanownik – prezes ZIPSEE „Cyfrowa Polska”
– Bogusław Pluta – dyrektor ZPAV

Zachęcamy do uczestnictwa w wydarzeniu! Osobom, które nie mogą przyjechać do Torunia, polecamy transmisję na żywo z konferencji, dostępną na stronie tilma.pl.

Szczegółowe informacje o wydarzeniu dostępne są na stronie nowemedia.wsksim.edu.pl.