Inauguracja projektu „Odpowiedzialny partner – program certyfikacji inwestorów zagranicznych w Polsce”

2018.05.08

Zapraszamy na inaugurację projektu:

Termin: 11 maja 2018 roku, godzina 14.00

Miejsce: Centrum Prasowe PAP przy ulicy Brackiej 6/8 w Warszawie

Spotkanie otworzy Tadeusz Kościński, podsekretarz stanu w Ministerstwie Przedsiębiorczości i Technologii, który następnie weźmie udział w debacie poświęconej roli inwestorów zagranicznych w realizacji Strategii Odpowiedzialnego Rozwoju.

Projekt „Odpowiedzialny partner – program certyfikacji inwestorów zagranicznych” to inicjatywa, której celem jest pokazanie tych inwestorów zagranicznych, którzy wywierających pozytywny wpływ na polską gospodarkę i społeczeństwo.

W związku z ograniczoną liczbą miejsc, prosimy o potwierdzenie uczestnictwa  w wydarzeniu pod adresem cezary.marzeda@fundacjarepublikanska.org bądź numerem telefonu: (22) 891 07 37 do dnia 10.05.2018 roku.