Kamil Orzeł

Wykształcenie: Magister nauk politycznych (Uniwersytet Warszawski) o specjalności Marketing Polityczny. Absolwent Wyższej Szkoły Bankowej w Poznaniu (Aplikacje Internetowe i Mobilne) oraz Centrum Studiów Samorządu Terytorialnego. Certyfikowany kierownik projektów informatycznych (PRINCE2).

Kariera zawodowa: W latach 2008-2009 zatrudniony w World Dating Company na stanowisku Koordynator Zespołu. W latach 2009-2011 właściciel firmy informatycznej Iz40.31, przekształconej w 2011 roku w spółkę prawa handlowego (K&K Media Solutions), sprzedanej w 2016 roku. Następnie do marca 2017 Kierownik Działu Sprzedaży Dystrybucyjnej w Softech sp. z o.o. Od lipca 2017 roku koordynator projektu w Fundacji Republikańskiej.

Aktywność pozazawodowa: Prezes stowarzyszenia PROJEKT URSYNÓW, radny dzielnicy Ursynów m.st. Warszawy. Działał w stowarzyszeniu Republikanie oraz Stowarzyszeniu Matematyków i Informatyków z Niepełnosprawnościami i ich Przyjaciół „Integrał”.

Obszary zainteresowania eksperckiego: samorząd, nowe technologie, makroekonomia, historia, inwestycje zagraniczne.

Profile w portalach społecznościowych:
Facebook: https://www.facebook.com/kamil.orzel

Kontakt: