Zmiany w zespole Fundacji Republikańskiej. Rośniemy w siłę!

(Fotografia: U.S. Marine Corps Photo by Lance Cpl. Clare J. Shaffer / źródło)

Ostatni miesiąc przyniósł znaczne zmiany w drużynie Fundacji Republikańskiej. Nasz skład poszerzył się o nowych stażystów, doszło również do częściowej przebudowy struktury organizacyjnej naszej organizacji. Pełne informacje na temat zespołu można znaleźć tutaj. Poniżej prezentujemy najważniejsze zmiany, które w ostatnim czasie zaszły w Fundacji Republikańskiej:

• Szefem zespołu projektowego został Radosław Żydok, który od połowy maja 2017 roku pełni funkcję Dyrektora operacyjnego. Oprócz niego za koordynację projektów odpowiada również Dominik Mazur.
  • Biuro Fundacji Republikańskiej prowadzi Beata Filipowicz-Gutkowska.
  • Etatowe stanowiska analityków zajmują Maria Wojas i Łukasz Mróz. W wyniku rekrutacji, na dwumiesięczny staż jako analitycy zostali przyjęci również Dominik Piórkowski i Grzegorz Zatorski.
  • Prezesem Zarządu niezmiennie pozostaje Marek Wróbel; wiceprezesem - Stanisław Knaflewski. Skład Zarządu uzupełnia prof. Anna Młynarska-Sobaczewska.

Jeśli jesteś zainteresowany współpracą z Fundacją Republikańską jako ekspert lub wolontariusz, skontaktuj się z nami. Jesteśmy otwarci na wszystkich, którzy podobnie jak my wyznają trzy podstawowe zasady republikanizmu.

Ku chwale Rzeczypospolitej!