Prenumerata 2012: Rzeczy Wspólne od 16 złotych za numer!

Zachęcamy wszystkich stałych czytelników Rzeczy Wspólnych do zakupienia prenumeraty pisma na 2012 rok. Kolejny, siódmy numer naszego kwartalnika ukaże się już w połowie stycznia. Dzięki prenumeracie otrzymają Państwo pismo pocztą w niższej cenie, bez ponoszenia kosztu przesyłki.

Zachęcamy do wypełnienia formularza zamówienia prenumeraty na stronie internetowej lub pobranie Deklaracji Prenumeratora i odesłanie jej mailem lub pocztą tradycyjną na adres Fundacji Republikańskiej (ul. Kopernika 30/421, 00-950 Warszawa)

Istnieją obecnie trzy opcje zamówienia prenumeraty: prenumerata tradycyjna (22,5 zł za numer pisma wraz z dostawą), prenumerata wspierająca (45 zł/numer) oraz prenumerata studencka (16 zł/numer). Prenumerata studencka utrzymywana jest dzięki darczyńcom Fundacji Republikańskiej i czytelnikom, którzy zdecydowali się na wykupienie prenumeraty wspierającej. Pismo wysyłamy do prenumeratorów w pierwszym dniu po jego wyjeździe w drukarni.

Regularne wydawanie i promowanie kwartalnika jest ogromnym obciążeniem finansowym i organizacyjnym dla młodej instytucji obywatelskiej, jaką jest Fundacja Republikańska. Nie chcemy rezygnować z tworzenia prestiżowego pisma, które w ciągu półtora roku istnienia na rynku zdobyło sobie rzeszę oddanych czytelników. Szeroka rzesza prenumeratorów pozwoli nam długofalowo planować działania. Jednocześnie oznacza ominięcie marży hurtowni i księgarni i większy zysk dla wydawcy, a więc większą stabilność finansową projektu. By „Rzeczy Wspólne” mogły istnieć i rozwijać się potrzebujemy stałego wsparcia czytelników: prenumeratorów i darczyńców Fundacji Republikańskiej.